Identifikovani stradali u slijetanju auta u jezero Šljunkare

Objavljeno petak, 16 jun 2017 19:12
Štampa

U slijetanju auta u šljunkaru u predgrađu Bijeljine smrtno su stradali Đorđe Bodo /43/ i Zoran Trifković /39/ iz Bijeljine, izjavio je Srni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljine Aleksandar Radan.

"Preliminarnim pregledom je utvrđeno da je najvjerovatnije riječ o utapanju lica, drugih povreda na njihovim tijelima nije bilo, što je utvrđeno spoljašnjim pregledom, a obdukcija će utvrditi tačan uzrok smrti", rekao je Radan. 

Prema njegovim riječima, saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 2.50 časova, u noći između srijede i četvrtka, na makadamskom putu na lokalitetu šljunkare. 

"Vozilo `Golf 4` i dva tijela bili su u vodi gotovo dva dana, niko nije prijavljivao njihov nestanak, niti je bilo moguće uočiti vozilo s obzirom na konfiguraciju terena i poziciju vozila koje je bilo potpuno potopljeno vodom iz koje je virio samo jedan zadnji točak", opisao je tužilac. 

On kaže da je vozač najvjerovatnije izgubio kontrolu, usljed čega je došlo do slijetanje auta u vodu. 

"Na osnovu zatečenih pozicija tijela utvrđeno je da je najvjerovatnije Bodo upravljao vozilom u trenutku nezgode, a da je Trifković bio na mjestu suvozača", rekao je Radan. 

Prema njegovim riječima, uslijediće obdukcija tijela, a naređeno je i uzimanje uzoraka krvi preminulih lica da bi se utvrdilo eventualno prisustvo alkohola u organizmu, kao mogućem uzroku udesa. 

Slučajni prolaznik danas je u podne prijavio policiji da se u vodi šljunkare nalazi automobil, a tijela nastradalih izvučena su u 15.00 časova. 

/SRNA/

e-max.it: your social media marketing partner
VREMENSKA PROGNOZA
ANKETA
Gdje planirate da provedete ljetnji odmor?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
Powered by Sexy Polling
 

NA PROGRAMU

Slušajte program PAN radija na 103 MHz, pročitajte najnovije vijesti iz Bijeljine, regije i BiH na našem portalu.

2016 - PAN radio | Sva prava zadrzana | IdeaPlus